Места за настаняване, Ивайловград, близо до Язовир Ивайловград (Ивайловград, България)

 1. Изберете дати, за да видите цени и наличност
 2. Изберете дати, за да видите цени и наличност
 3. Изберете дати, за да видите цени и наличност
 4. Изберете дати, за да видите цени и наличност

Язовир Ивайловград (Ивайловград, България)

Язовир Ивайловград е най-дългият водоем в България. Неговата стена се намира на 10 километра от Ивайловград и продължава на 36 километра в северозапдан посока. Бреговете на язовира са с обща дължина 64 километра. Язовирът е построен през 1964 година и е последният, трети поред язовир на река Арда преди тя да премине в Гърция. Десният бряг на язовира е трудно достъпен заради гъстите широколистни гори, които се намират там. На левия бряг са построени почивни станции и вили, а околностите наоколо са подходящи за пикник, риболов, водни спортове и разходки с лодка. Всяка година, в началото на лятото, на язовир Ивайловград се провежда финала на републиканската регата по кану-каяк.

 • Намерете идеалния за Вас хотел в областта
 • Сравнете цените от различни уебсайтове
 • Резервирайте на чудесна цена!

Контакти

selo Lambuh , 6583
Телефон: +359(3661)6090  | 

Често задавани въпроси за Язовир Ивайловград

 • Какво прави забележителността Язовир Ивайловград популярна в(ъв) Ивайловград?

  Язовир Ивайловград е топ атракция в(ъв) Ивайловград, известна с уникалните си характеристики, които привличат множество посетители всяка година.

 • Какви места за настаняване има в близост до Язовир Ивайловград?

  Разгледайте различни места за настаняване в близост до Язовир Ивайловград, включително популярни избори като Casa Lambuh, Лайт Касъл, Vila Oleandr, Hotel Bor, Armira Family Hotel.

 • Какви други атракции има в близост до Язовир Ивайловград?

  Открийте атракции наблизо, като например Язовир Ивайловград, Вила Армира, Ardas river, Tafikos Timbos Mikris Doxiparas Zonis, Винарска изба Мезек – всички на удобно разстояние от Язовир Ивайловград.