Хотел Prime Location! 4 Convenient Units, Pool, Near Kapiolani Park And Waikiki Beach (Хонолулу, САЩ)

Хотел Prime Location! 4 Convenient Units, Pool, Near Kapiolani Park And Waikiki Beach (Хонолулу, САЩ)

Инфо за

Топ услуги

  Местоположение

  Всички услуги

  Политики за чистота

   Destinations nearby Prime Location! 4 Convenient Units, Pool, Near Kapiolani Park And Waikiki Beach

   Other destinations close to Prime Location! 4 Convenient Units, Pool, Near Kapiolani Park And Waikiki Beach

   Explore nearby attractions