Хотел Prima Vista Boutique, Сивота, Гърция - www.trivago.bg

Подреди по

Хотел Prima Vista Boutique (Сивота, Гърция)

Хотел Prima Vista Boutique (Сивота, Гърция)

Инфо за undefined

Топ услуги

  Преглед на оценката

  • Разположение
   Без оценка
  • Стаи
   Без оценка
  • Обслужване
   Без оценка

  Всички услуги

  Политики за чистота

   Destinations nearby Prima Vista Boutique