Хотел Napolitano Hotel, Санто Доминго, Доминиканска република - www.trivago.bg

Хотел Napolitano Hotel (Санто Доминго, Доминиканска република)

Хотел Napolitano Hotel (Санто Доминго, Доминиканска република)

Инфо за undefined

Топ услуги

  Преглед на оценката

  • Разположение
   Без оценка
  • Стаи
   Без оценка
  • Обслужване
   Без оценка

  Всички услуги

  Политики за чистота

   Destinations nearby Napolitano Hotel