Хотел La Rosa Blu (Бари, Италия)

Хотел La Rosa Blu (Бари, Италия)

Инфо за

Топ услуги

  Местоположение

  Всички услуги

  Политики за чистота

   Destinations nearby La Rosa Blu

   Other destinations close to La Rosa Blu

   Explore nearby attractions