Хотел ibis Sion, Сион, Швейцария - www.trivago.bg

Хотел ibis Sion (Сион, Швейцария)

Хотел ibis Sion (Сион, Швейцария)

Инфо за undefined

Топ услуги

  Преглед на оценката

  • Разположение
   Без оценка
  • Стаи
   Без оценка
  • Обслужване
   Без оценка

  Всички услуги

  Политики за чистота

   Destinations nearby ibis Sion