Хотел Hotel Boston (Бари, Италия)

Хотел Hotel Boston (Бари, Италия)

Инфо за

Топ услуги

  Местоположение

  Всички услуги

  Политики за чистота

   Destinations nearby Hotel Boston

   Other destinations close to Hotel Boston

   Explore nearby attractions