Хотели Слънчев бряг близо до Крайбрежна алея

  • Намерете идеалния за Вас хотел в областта
  • Сравнете цените от различни уебсайтове
  • Резервирайте на чудесна цена!
Зареждане

Инфо за Крайбрежна алея

Крайбрежната алея в Слънчев бряг започва в южната част на курорта, непосредствено до хотел Блу Пърл. Общата й дължина е около 3 км.
Алеята минава покрай басейните на хотелите Хелиос и Нептун бийч и пресича главната улица на комплекса, водеща към плажа. Следват сградите на Глобус и Астория, а срещу тях можете да видите 4-етажния Дюн, построен на брега.

Улицата се извива пред едни от най-старите (днес реновирани) хотели в комплекса - Чайка, Гранд Виктория и стига до казино Платиниум. Няколко метра по-нататък са хотелите Виктория Палас и Маджестик.
Крайната и точка е пред хотел Карина бийч.

Голяма част от алеята е отдадена под наем като търговска площ. Редица магазини предлагат разнообразие от дрехи, бижута, плажни стоки, сувенири и лакомства. Художници рисуват портрети, ловки пръсти сплитат косите на всички желаещи в десетки миниатюрни плитки. Заведения за бързо хранене, ресторанти и барове предоставят широка гама от ястия и напитки. Можете да си направите снимка за спомен с екзотично животно, да се поглезите с Fish spa или да се забавлявате в някой от многобройните нощни клубове. За децата на крайбрежната улица са предвидени няколко увеселителни атракциона.

Контакти

Kraybrezhna aleya, 8240, Слънчев бряг, България
Телефон: +359(554)42611 | Факс: +359(554)29376 |

Забележителности - Слънчев бряг