Хотели Свети Влас близо до Нов плаж Свети Влас

  • Намерете идеалния за Вас хотел в областта
  • Сравнете цените от различни уебсайтове
  • Резервирайте на чудесна цена!
Зареждане

Инфо за Нов плаж Свети Влас

Нов плаж Свети Влас, носител неколкократно на Син флаг, се намира в едноименния град Свети Влас. Разположен е от двете страни на яхтеното пристанище в курорта и граничи с териториите на плажовете Централен и Свети Влас -Изток.
Плажната ивица се простира на около 800 метра по брега и е широк до 80 метра. Покрита е предимно с пясък, като около пристана и буните опира до скални образования. На територията са изградени тоалетни и чешми. Разполагате с възможност да си вземете душ след и преди влизане в морето, както и да ползвате кабини за преобличане. Заведения на плажа, както и в близост до него, сервират храни и напитки.
Нов плаж Свети Влас се почиства ежедневно. Предлагат Ви се разнообразни спортни атракции като плажен волейбол, водни ски, возене на яхта, кану, джет и други. Повече информация и цени за услуги и ползване на съоръжения са качени на официалната страница на обекта.
За малките Ви придружители на плажа е изграден кът за забавления. В околностите могат да се ползват паркинги. Ако не разполагате с лично превозно средство, не далеч от Нов плаж Свети Влас ще откриете спирки на целогодишни автобусни линии от/до София, Бургас, Слънчев бряг.

Контакти

Свети Влас, 8256, Свети Влас, България
Телефон: +359(554)68394 | Факс: +359(554)68394 | Официална страница