Места за настаняване, Сапарева Баня, близо до Аква клуб Котвата

  • Намерете идеалния за Вас хотел в областта
  • Сравнете цените от различни уебсайтове
  • Резервирайте на чудесна цена!
Зареждане

Инфо за Аква клуб Котвата

Аква клуб Котвата се намира в град Сапарева баня. Населеното място отстои на разстояние от около 75 км югозападно от София и на 56 км от Кюстендил.

На територията на комплекса ще намерите два басейна за малчугани и възрастни, джакузи, гейзер, пещера с четири хидромасажни лежанки и изкуствен бряг. За забавление на малките посетители освен водните атракциони е изградена и детска площадка с пясъчник.

Ако сте загрижени за здравето си, за укрепване на имунната си система имате възможност да се възползвате от контрастните басейни с топла и студена вода. За привържениците на СПА процедури е обособена зона, където срещу цена от 7, 50 € за 1 астрономически час можете да се възползвате от ароматна или финландска сауна, парна баня и аква релакс. За хидротерапията се използва вода от изворите на Сапарева баня, която е с ниско минерално съдържание и температура 103 градуса.

Във водния парк работи ресторант, в чието меню присъстват изискани питиета, традиционни българския ястия и рибни специалитети.

Комплекс Аква клуб Котвата е отворен целогодишно, от понеделник до петък, от 6:30 часа до 20:30 часа. (Информацията е актуална към декември 2013г.)

Контакти

ул. Германея, 38, 2650, Сапарева Баня, България
Телефон: +359(88)8595262 | Официална страница

Забележителности - Сапарева Баня

  • Валявица
    Валявица

Още забележителности - Сапарева Баня