Хотели Сапарева Баня близо до Сапаревобански минерални бани и спа

  • Намерете идеалния за Вас хотел в областта
  • Сравнете цените от различни уебсайтове
  • Резервирайте на чудесна цена!
Зареждане

Инфо за Сапаревобански минерални бани и спа

Сапаревобански минерални бани и спа се намира в разположения в полите на Рила град Сапарева баня.
Комплексът, известен още като Градската баня, е обновен и реновиран през 2010 г. Той е отворен целогодишно и работи всеки ден, в часовия диапазон между 06:30 и 20:00 часа, с изключение на понеделник (актуално към ноември 2013г.).
На територията на Банята са изградени три басейна – открит с топла вода и два закрити. Освен за почивка, можете да посетите Сапаревобанските бани и с цел лечение. Минералната вода, бликаща в града, притежава терапевтичен ефект при болести на опорно-двигателната система и др. За целта е обособен и спа център, предлагащ различни процедури, масажи и парна баня. Съществува сауна, кът с подгряващи се легла и джакузи. Консултации за необходимото Ви лечение можете да направите в лекарския кабинет на комплекса. Предвидена е и възможност да се погрижите за добрия си външен вид. За това ще Ви помогнат фризьор, маникюрист и козметик.
Безплатен паркинг е на разположение в непосредствена близост до Банята. До града може да се стигне и с автобусен транспорт от Дупница и София. На метри от Сапаревобански минерални бани и спа е налична спирка.

Контакти

Germaneya 38, 2650, Сапарева Баня, България
Телефон: +359(88)9642727 | Официална страница

Забележителности - Сапарева Баня

Още забележителности - Сапарева Баня