Хотели Поморие близо до Южен плаж

  • Намерете идеалния за Вас хотел в областта
  • Сравнете цените от различни уебсайтове
  • Резервирайте на чудесна цена!
Зареждане

Инфо за Южен плаж

Южният плаж се намира в град Поморие. На първа линия зад него се издигат сградите на хотели, построени през последните 15 години. Началото на Южния плаж е от рибарското пристанище, на което местните рибари акостират своите лодки.

Плажната ивица е с ширина около 30-40 м. Пясъкът е ситен. Като влезете в морето дълбочината му е постепенна. Плажът е обезопасен със спасителни постове, които се грижат за Вашата безопасност. По-голямата част от ивицата е заета от чадъри и шезлонги, които може да ползвате срещу допълнително заплащане.

На южния плаж ще намерите и редица летни атракциони - джетове, парашути, водни ски и колело. Всички те са на Ваше разположение срещу допълнителна такса.

По протежението на бреговата линия се намират кафенета и ресторанти, в които може да опитате прясна морска риба и да се разхладите със студена бира или сладолед.

Пред хотелски комплекс Виа Понтика е изградена детска площадка, с пластмасови катерушки, пързалки и люлки, която се намира непосредствено зад пясъчната ивица на Южния плаж. (Информацията е актуална към ноември 2014 г.)

Контакти

kvartal Sveti Georgi, 8200, Поморие, България
Телефон: +359(596)22278 |

Забележителности - Поморие