Хотели Плевен близо до Автогара Плевен

  • Намерете идеалния за Вас хотел в областта
  • Сравнете цените от различни уебсайтове
  • Резервирайте на чудесна цена!
Зареждане

Инфо за Автогара Плевен

Автогара Плевен се намира в едноименния град. Разположена е на площад "Иван Миндиликов" № 7, на няколкостотин метра от идеалния център на града. До Автогарата е Централна ЖП Гара Плевен, а покрай нея минават основни линии на градския транспорт, чрез които може да осъществите връзка с центъра на града, УМБАЛ-Плевен, парк "Кайлъка" и големите жилищни комплекси. Пред гарата има удобна таксиметрова стоянка, а до нея - автомобилен паркинг.

Сградата на автогарата е едноетажна, като на приземното ниво са разположени табла с разписания, салон за пътници, гишетата за продажби на билети и офисите на автобусните компании. Автогарата разполага с тоалетни, магазин за хранителни стоки, павилиони за бързи закуски, кафемашини, банкомат, както и каса за разплащане на сметки, преводи и обмяна на валута. На първия етаж (над партера) е седалището на администрацията. В сградата има и безплатен безжичен интернет.
В непосредствена близост до автогарата се намират City Center Pleven, Mall Pleven (предстоящо откриване през 2014г.), Кооперативния пазар и много магазини.

От и за Автогара Плевен пътуват автобуси за по-големите градове в България, както и към повечето села в Плевенска област

Контакти

ploshtad Ivan Mindilkov 7, 5800, Плевен, България
Телефон: +359(64)800122 |

Забележителности - Плевен